janepeter.dk

Sport

J&P Fotografi dækkede internationalt event

website-blog-pict-roche_1

Sidste weekend var fuldstændig fantastisk! Vi var booket til ikke mindre end to meget forskellige opgaver. Lørdag var vi på Danmarks næststørste fodboldstadion i Brøndby og det var ikke for at tage billeder af landskampen mellem Danmark og Mexico, der blev afviklet samme sted og samme aften - men det smagte lidt af det. Vi var blevet hyret af Brøndby Event, som havde et stort arrangement for den schweiziske medicinalgigant Roche, der i 2017 blev valgt som én af "Danmarks bedste arbejdspladser" og i år havde Roche valgt at afholde sin årlige og traditionsrige fodboldturnering, med deltagelse af næsten 500 af virksomhedens mange tusinde ansatte fra mange forskellige lande og nationaliteter, i netop Danmark.
Læs mere…

BLOG

Her på bloggen kan du følge med i vores arbejde, hvor vi gør vores yderste for at få de bedste billeder i kameraet. Samtidig kan du få et kig ind i vores billedeunivers og måske kan du finde inspiration i vores arbejde og få lyst til at booke os til en opgave, der er vigtig for dig.

Vi vil løbende dele tips og tricks og lægge små indlæg op omkring de begivenheder, som vi er med til at forevige.

Hos J&P Fotografi elsker vi at indfange og fastfryse nærværende og intense stemninger og vi har begge øje for livsbekræftende, sjove og smukke motiver.

KONTAKT OS


jp_website-small-6134

COPYRIGHT 2020 © JANEPETER.DK


Følg også J&P Fotografi på: