janepeter.dk

June 2018

Lærkes smukke mave...

website-blog-pict-laerke_jesper_1

Vi er vilde med at indfange uhøjtidelige og autentiske motiver - og lørdag havde vi aftalt med Lærke og hendes kæreste, at tage en stribe billeder af dem i den smukke Frederiksberg have. Lærke har termin om 6 uger med parrets første barn og vi fik lov at skyde en masse billeder af det lækre par med fokus på Lærkes meget smukke mave.
Læs mere…

En smuk og flot mave...

website-blog-pict-henriette_2

Søndag havde vi aftalt med Henriette, at mødes ved Fortunen i Dyrehaven. Vi havde fået en henvendelse fra hendes veninde Line, der gerne ville forære hende en særlig barselsgave. Aftalen var at tage en række portrætter af hende og hendes fine gravide mave. Vi mødtes med den smukke kommende mor og tog os sammen tid til at tale lidt rundt om opgaven, inden vi begav os ind i “haven”. Henriette fortalte os, at hun var lidt ude af hendes komfortzone i forhold til, at få taget billede - hvem kender ikke til det? Derfor var det vigtigt for os, at give os tid til, at lære hinanden lidt bedre at kende, så Henriette kunne føle sig tryg foran kameraet, inden vi kastede os ud i photoshootet.
Læs mere…

J&P Fotografi dækkede internationalt event

website-blog-pict-roche_1

Sidste weekend var fuldstændig fantastisk! Vi var booket til ikke mindre end to meget forskellige opgaver. Lørdag var vi på Danmarks næststørste fodboldstadion i Brøndby og det var ikke for at tage billeder af landskampen mellem Danmark og Mexico, der blev afviklet samme sted og samme aften - men det smagte lidt af det. Vi var blevet hyret af Brøndby Event, som havde et stort arrangement for den schweiziske medicinalgigant Roche, der i 2017 blev valgt som én af "Danmarks bedste arbejdspladser" og i år havde Roche valgt at afholde sin årlige og traditionsrige fodboldturnering, med deltagelse af næsten 500 af virksomhedens mange tusinde ansatte fra mange forskellige lande og nationaliteter, i netop Danmark.
Læs mere…

BLOG

Her på bloggen kan du følge med i vores arbejde, hvor vi gør vores yderste for at få de bedste billeder i kameraet. Samtidig kan du få et kig ind i vores billedeunivers og måske kan du finde inspiration i vores arbejde og få lyst til at booke os til en opgave, der er vigtig for dig.

Vi vil løbende dele tips og tricks og lægge små indlæg op omkring de begivenheder, som vi er med til at forevige.

Hos J&P Fotografi elsker vi at indfange og fastfryse nærværende og intense stemninger og vi har begge øje for livsbekræftende, sjove og smukke motiver.

KONTAKT OS


jp_website-small-6134

COPYRIGHT 2020 © JANEPETER.DK


Følg også J&P Fotografi på: